Pensionat

Information och priser

Öppet året runt. 10 dubbelrum.

Deras rum var personligt inredda för bästa komfort och trivsel. Rummen var ljusa och härliga med vacker utsikt över den omgivande grönskan. Här kunde du slappna av i de sköna sängarna och vakna utvilad till en ny dag.

Samtliga rum var rökfria och utan heltäckningsmattor. Gratis WI-FI fanns tillgängligt i hela pensionatet.

Tillgång till 2 st fullt utrustade kök för självhushåll, 4 duschar/WC i anslutning till rummen, bastu och ett sällskapsrum med TV. Altan med utsikt mot centrum och hamnen.

Här fanns även möjlighet för mindre sällskap att konferera eller ha kurser i en ombonad miljö.

Typ av miljö: personligt inredda rum med sköna sängar och uppvaknande till doften av nybakat bröd och en härlig
arom av nybryggt kaffe.

Priserna som var

Enkelrum 650 :-
Dubbelrum 450 :- /person
Extrabädd 300 :-

Bastu 50 :- /per person

Avbokningsregler

Om du avbeställde bokningen senast 1 dygn före ankomstdatum debiterades ingen avgift. Vid senare avbeställning eller utebliven ankomst kom kostnaden för den första natten att debiteras.

Vad ingick?

I deras priser ingick frukost, sänglinne och handdukar. Under sommartid kunde deras frukostbuffé avnjutas i en trivsam atmosfär på deras uteservering.

Gästerna erbjöds gratis båtbiljetter till Åland med Eckerö linjen. Erbjudandet gällde endast 15.00 turen.

Alla byggnader som pensionatet erhåller städas av Städbolag ett. Städbolag ett är utöver proffs på hemstädning och kontorsstädning även specialister på trappstädning i Stockholm. Alla trapphus och rum städas av Städbolagett.se

Våtrum samt restaurangdelen underhålls av Rörmokaren i Uppsala som ansvarar för att all vvs relaterad utrustning, samt städmaskiner fungerar enligt plan.